Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Privedeni navijači Partizana

Rumunska policija privela je dvojicu navijača Partizana zbog izazivanja nereda na aerodromu u Temišvaru, zbog čega je kasnio let za Barselonu.

Izbačenih učenika sve više

U Novom Sadu ne postoji nijedna škola u koju se upisuju deca izbačena iz drugih škola, a regulisanje ovog pitanja nije u nadležnosti lokalne samouprave, saznaje Radio 021.

Uhapšen sa bombom

Novosadska policija po dojavi građana, 6. marta u ugostiteljskom objektu u Novom Sadu, kod Lazara K. (1951) iz Novog Sada, u džepu jakne pronašli su i oduzeli jednu ručnu bombu.

Koliko se ulaže u Novi Sad i Vojvodinu?

Nadogradnja pristana za prihvat turističkih brodova, ulaganje u razvoj optičke telekomunikacione infrastrukture, kao i izgradnja škole za decu sa smetnjama u razvoju u Novom Sadu i dalje je neizvesno.

Konačno novi tarifni sistem

Upravni odbor Agencije za energetiku Novog Sada usvojio je dokument o novom tarifnom sistemu. Kada počne da se primenjuje, od 1. oktobra, računi za grejanje će se naplaćivati po utrošku energije. Novosadska agencija za energetiku, u saradnji sa Novosadskom toplanom i Upravom za komunalne poslove priprema tekst za posebnu gradsku odluku koja će uređivati ovu oblast.

Posao stripera

Dejan Nestorović, poznatiji kao Deksi boj, bavi se striptizom već četiri godine. Gostujući u programu Radija 021, Dejan je rekao da je ovim poslom počeo da se bavi sasvim slučajno.

Gužve pred šalterima

Građani koji u policiji podižu nova dokumenta mogu očekivati da će se gužve pred šalterima ovih dana smanjiti, ali samo donekle.

Poruke za parkiranje, bicikli za iznajmljivanje

"Parking servis" bi do kraja juna trebalo da razvije sistem vizuelnog i obaveštavanja putem telefonskih poruka o broju slobodnih mesta na zatvorenim parkiralištima, prvenstveno kod Srpskog narodnog pozorišta i na Trgu galerija.

Nov kandidat za gradonačelnika

Demokrate užurbano pregovaraju sa kandidatima koji bi mogli da zamene Igora Pavličića na mestu gradonačelnika Novog Sada zbog zakona o sukobu interesa, a prema saznanjima Radija 021 poslednja osoba s kojom se razgovara je Petar Zagorčić, trenutno zamenik direktora za poslovni sistem u Elektrovojvodini.